Behandlinger & nyttig viden

Her på siden vil du kunne læse om nyttig viden, jeg ofte også fortæller om, når du kommer til din behandling i salonen.

Dog kan det være svært at holde styr på alle de informationer, hvorfor de også er at finde her.


Skulle du være i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, eller om den er noget for dig og opfylder de ønsker du har, er du altid velkommen til at kontakte mig for en gratis konsultation!


Jeg tilbyder ligeledes altid gratis allegi test, i tilfælde af, at du skulle være i tvivl om du er allerigisk overfor de produkter jeg benytter.

Vippecyklus


Når du har at gøre med behandlinger der vedrører dine vipper, er det en rigtig god idé at sætte dig ind i, hvad vippecyklus er.


Derfor har jeg forsøgt at lave en simpel og forhåbentlig let forståeælig beskrivelse nedenfor.Ligesom vores hår på hovedet falder ud og vi fælder, sker fuldstændig det samme med vores vipper og du vil derfor opleve at du taber 2-5 naturvipper dagligt.

Men bare rolig! Der vokser også hele tiden nye vippehår ud.

Læs nedenfor hvordan det sker og hvordan vores naturlige vipper er inddelt i faser.


Vores vipper befinder sig i 3 faser. Den anagene fase, den catagene fase og den telogene fase.


Fase 1 - Den anergene fase, også kaldet vækstfasen, er den fase hvor dine vipper er i i aktiv vækst. Ca. 40% af dine vipper er i denne fase ad gangen og varer i gennemsnit 30-45 dage.


Fase 2 - Den catagene fase, også kaldet overgangsfasen, er den fase hvor dine vipper har noget en bestemt længde og derfor ikke vokser længere og hårfolikken bliver gradvist mindre. Denne fase varer Ca. 2-3 uger og skulle du miste en vippe under denne fase, vokser den næste først ud når fasen har gået sin gang.


Fase 3 - Den telogene fase, også kaldet afstødelsesfaden, er den fase hvor et nyt hår begynder at vokse fra hårfolikken. I takt med at det nye hår vokser ud, skubber det til det hår som sidder tilbage fra den catagene fase (fase 2), hvorfor det til sidst vil blive skubbet ud. Dette er nødvendigt for at gøre plads til det nye hår som vil vise sig efter ca. 4-8 uger.

Den telogene fase varer i gennemsnit 3-4 måneder.